Julkalendrar

2010-12-19 @ 22:30:45 • Kommentarer (2)PermalinkTv,Serier Program & MediaTrackbacks ()
Nu så här i Juletid drar jag upp Julkalendrar!
Årets Julkalender heter Hotell Gyllene Knorren & jag har inte en aning om den är bra & kan inte betygsätta pga inte ens sett ett avsnitt :S men grund handlingen är iaf att Hotell Gyllene Orren är ett gammalt hotell som köpts av familjen Rantanen.

Men nu kommer Jag till det mer roliga de lite äldre 90 & något 00 tals kalender som jag gillar bäst!

Mina favoriter bla är följande: Jul i Kapernaum(1995), Sunes Jul (1991), En riktig jul(2007), Mysteriet på greveholm (mångas favorit vad jag vet. 1996), & Pelle svanslös (1997).

Dessa känns så magiska & väldigt roliga haha ett exempel i Sunes Jul när Håkan har pepparkaksdeg i strumporna eller när Familjen Rudolf åker på Julbordet hahahahaha kan inte mer än skratta!

Alla dessa är så himmla bra fixar länkar som ni kan trycka på & dirket se ett klipp på varje kalender direkt hämtat från Youtube Klicka bara på den julkalender ni vill se ett klipp av här under!

Sunes Jul
Jul i Kapernaum
En riktig Jul
Mysteriet på Greveholm
Pelle Svanslös

Det var allt för denna gång håll utkik! Nästa inlägg kommer handla om GLÖGG & även design bilder jag gjort med BLOSSA Glögg!

Kommentarer

Postat av: Macke

Tacka vet jag Albert och Herbert julkalender

2010-12-20 @ 17:40:36

Postat av: Anonym

du, den nalkas ´mot jul nu! jag har listan julkalendrar i bloggen, lust att se vad ja tycker och berätta om vad du tkr om julkalendrar? :)

2011-11-03 @ 22:42:08
URL: http://robinhoods.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback